PARTENERI

SOCIAL

VA RUGAM CITITI CU ATENTIE SI INTEGRAL INAINTE DE A VIZITA SITE-UL. DACA NU SUNTETI DE ACORD CU ACESTE CONDITII DE UTILIZARE VA RUGAM SA NU VIZITATI ACEST SITE DE INTERNET SI/SAU SA-L PARASITI IMEDIAT. CONTINUAREA VIZITARII SITE-ULUI IMPLICA AUTOMAT ACCEPTAREA CONDITIILOR DE MAI JOS.

 

I. CONDITII DE UTILIZARE

 

SC EUROCAD GRUP SRL a creat acest site care poate fi vizitat gratuit la adresa www.eurocad-grup.ro (Site-ul), in vederea oferirii de informatii generale publicului larg despre firma Eurocad Grup, produsele comercializate in România, distribuitorii autorizati ai produselor etc.

 

Orice persoana va decide in mod liber daca doreste sa viziteze Site-ul. Vizitarea Site-ului implica in mod automat si implicit acordul vizitatorului cu aceste conditii de utilizare. De asemenea prin vizitarea Site-ului persoana in cauza aceepta ca aceast vizitare se face exclusiv intr-un mod corespunzator cu legislatia romana aplicabila.

 

Anumite informatii despre produse, ilustratii si imagini continute în acesta pagina de internet au fost pregatite cu titlu de prezentare generala pentru o folosinta generala pentru paginile de internet ale firmei Eurocad Grup. Exista insa situatii în care unele produse nu sunt disponibile temporar sau în toate filialele. Eurocad Grup nu isi asuma nici o responsabilitate cu privire la exactitatea datelor, imaginilor si a informatiilor prezentate cu titlu exemplificativ pe Site. In vederea obtinerii de informatii exacte orice persoana trebuie sa contacteze compania Eurocad Grup.

 

II. ANGAJAMENTUL VIZITATORULUI SITE-ULUI

 

Orice persoana care acceseaza, vizualizeaza sau viziteaza site-ul se obliga sa foloseasca Site-ul in stricta conformitate cu aceste conditii de utilizare si intr-o maniera corespunzatoare si legala si numai in scopuri legale.

 

III. MODIFICAREA CONDITIILOR DE UTILIZARE

 

Eurocad Grup isi rezerva dreptul oricand sa completeze, actualizeze, schimbe, modifice sau sa stearga orice informatie de pe site, precum si oricare sau toti termenii si conditiile de utilizare, sau sa impuna noi conditii sau termeni de utilizare. Orice astfel de amendamente, schimbari, modificari, stergeri sau adaugari vor fi efective imediat cu notificare prin afisare pe Site. Orice vizitare a Site-ului de catre orice persoana dupa o astfel de notificare va constitui acceptarea de catre utilizator a acestor schimbari, modificari, adaugari sau stergeri.

 

Eurocad Grup isi rezerva dreptul oricand sa schimbe, suspende, inceteze sau restrictioneze vizitarea in parte sau in totalitate a Site-ului in orice moment, pentru orice motiv sau fara nici un motiv, si fara nici o notificare, sau obligatie.

 

IV. LIMITAREA RASPUNDERII

 

Utilizatorul accepta ca folosirea Site-ului se face in totalitate pe propriul ei/lui risc si ca toate Produsele, continutul si paginile de internet sunt prezentate cu titlul informativ si exemplificativ, fara nici o promisiune sau garantie de nici un fel. Produsele nu se pot comercializa pe Site către persoane fizice.

Eurocad Grup nu garanteaza disponibilitate imediata a Produselor.

 

Utilizatorul nu va avea nici o pretentie fata de Eurocad Grup, aceasta aplicandu-se oricaror pagube cauzate de catre orice esec de performanta, eroare, omisiune, intrerupere, stergere, defectare, intarziere in operare sau transmisie, virusare a calculatorului, cadere a liniei de comunicare, etc. Desi Eurocad Grup va face eforturile necesare pentru a asigura siguranta continutului, utilizatorul ia la cunostinta faptul ca Eurocad Grup nu poate exercita controlul asupra securitatii continutului care trece prin Site si Eurocad Grup exclude orice obligatie de orice fel pentru transmiterea sau primirea de continuturi, de incalcare de orice natura. Eurocad Grup nu este raspunzatoare pentru nici o defaimare, ofensiva sau conduita ilegala a altor utilizatori sau terte parti si al caror risc revine in totalitate utilizatorului. Eurocad Grup nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, consecinte sau pagube speciale care apar din folosirea Site-ului sau posibilitatea de folosire a Site-ului. Eurocad Grup nu este responsabila in nici un fel pentru actiunile utilizatorilor sau tertelor parti si nu va fi raspunzatoare pentru nici un continut transmis, incarcat, descarcat, afisat sau creat de catre alti utilizatori sau terte parti.

 

Utilizatorul accepta sa nu considere Eurocad Grup responsabil pentru si impotriva oricarei plangeri facuta de catre o terta persoana rezultand din folosirea internetului si a acestui Site de catre Utilizator si referitor la toate pierderile (fie directe, indirecte, ca o consecinta sau altfel), costuri, actiuni, proceduri, plangeri, daune, cheltuieli (inclusiv costuri si cheltuieli legale rezonabile), sau obligatii, suferite sau asumate direct ca o consecinta a incalcarii sau neobservarii de catre Utilizator a acestor termeni si conditii.

 

Utilizatorul este obligat sa suporte toate cheltuielile si orice cheltuieli aditionale in legatura cu folosirea serviciilor de telecomunicatie care pot fi percepute de catre furnizorul de telefonie si/sau internet al Clientului.

 

V. LEGATURI CU ALTE PAGINI DE INTERNET

 

Site-ul poate contine legaturi catre pagini de internet ale unor terte parti. Aceste legaturi sunt date Utilizatorului ca un avantaj, si Eurocad Grup nu detine nici un control asupra site-urilor de acest fel. Eurocad Grup nu este responsabil pentru disponibilitatea acestor site-uri externe si nu sprijina si nu este responsabila pentru continutul lor, reclama, produsele, sau alte materiale de pe sau disponibile pe astfel de site-uri. Eurocad Grup nu îsi poate asuma responsabilitatea si nu poate garanta continutul altor pagini de internet la care Site-ul face referire în mod direct sau indirect. Vizitatorii viziteaza alte pagini de internet pe proprie raspundere si le utilizeaza în conformitate cu termenii si conditiile existente pe respectivele pagini de internet.

 

VI. DREPTURI DE AUTOR SI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

 

Acest SITE este proprietatea SC Eurocad Grup SRL

Sediu social: Isalnita, jud. Dolj

Tel: 0251448331

E-Mail:office@eurocad-grup.ro

Cod Unic de Inregistrare: RO 16325114

Nr. de înregistrare la Registrul Comertului: J16/717/2004

 

Eurocad Grup acorda gratuit dreptul de accesare si vizitare a SITE-ului sau oricarei persoane cu capacitate deplina de exercitiu care este interesata. SC Eurocad Grup SRL detine toate drepturile de autor cu privire la textul, imaginile, fotografiile, graficele, fisierele audio, fisierele animate, cele video si aranjarea lor pe Site. Acestea nu pot fi copiate pentru a fi folosite în scop comercial sau distribuite, asa cum nu pot nici sa fie modificate sau publicate în cadrul altor site-uri. Orice vizitator se obliga sa nu modifice, publice, transmita, transfere, vanda, reproduca, distribuie, furnizeze, expuna, sau sa exploateze comercial in vreun fel orice continut sau sa incalce marca Eurocad Grup care este marca inregistrata.

 

Eurocad Grup isi rezerva dreptul sa includa pe site si sa transmita prin intermediul Site-ului informatii furnizate de catre Distribuitorii sai autorizati. Toate si orice declaratii, oferte, pareri sau alte informatii communicate sau exprimate de catre Distribuitori sau parteneri Eurocad Grup sau terte persoane sunt acelea ale respectivilor autori si nu ale lui Eurocad Grup.

 

VII. MARCI INREGISTRATE

 

Denumirea Eurocad Grup si logo-ul Eurocad Grup sunt denumiri si marci înregistrate protejate. Utilizarea acestora necesita consimtamantul scris, expres si neechivoc al Eurocad Grup. Orice utilizare neautorizata a marcii va fi sanctionata conform legii. Eurocad Grup detine de asemenea si alte marci întregistrate protejate.

 

VIII. LEGEA  APLICABILA

 

Prin accesarea acestui site, vizitatorul accepta ca orice disputa legata de acest Site este guvernata exclusiv de legislatia romana, iar Vizitatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a insantelor judecatoresti din Romania. Acest site internet poate fi accesat de oriunde in Romania si de peste hotare. Eurocad Grup nu ofera nici o asigurare ca continutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.

 

IX. DATE DE CONTACT

 

Pentru orice aspecte legate de acest Site vizitatorii pot sa trimita un e-mail la adresa: E-Mail: office@eurocad-grup.ro.

TERMENI SI CONDITII

Copyright 2009-2014 by EUROCAD GRUP S.R.L.

Toate drepturile sunt rezervate!