PARTENERI

TABLA CUTATA SIMPLA

      Soluţia este prevăzută când se solicită exclusiv impermeabilitatea la apă, la zăpadă, la vânt, precum şi rezistenţa la grindină.

TABLA CUTATA PENTRU PERETE SI ACOPERIS PLAN

      Tabla cutată este un material economic utilizat pentru acoperișuri sau fațade. Gama bogata de profile precum permite utilizarea acestora atât pentru acoperișuri cât și pentru fațade, pentru garduri și porți cât și pentru construcțiile ușoare.

 

      Pentru cladirile comerciale si industriale ce nu au nevoie de izolatie, exista o solutie la indemana si usoara ca si aplicabilitate.

 

      Factori ce influenteaza caracteristicile tehnice ale panourilor de tabla cutata

 

      Panourile de tabla cutata se folosesc pentru inchiderea cladirilor metalice, atat pentru acoperisuri, cat si pentru inchiderea laterala a structurilor metalice. Alegerea efectiva a materialelor de acoperire depinde de functiunea cladirii, de conditiile atmosferice si de caracteristicile tehnice.

 

      Rezistenta panoului este influentata de forma, proprietatile mecanice si grosimea materialului. La alegerea diferitelor materiale (otel, aluminiu, cupru, etc.) se tine cont de rezistenta mecanica, flexibilitate, arcul indoirii, greutate, rezistenta la coroziune si parametri tehnico-economici.

 

Tabla cutată simplă

 

Soluția este prevăzută când se solicită exclusiv impermeabilitatea la apă, la zăpadă, la vânt, precum și rezistența la grindină.

SOCIAL

Copyright 2009-2014 by EUROCAD GRUP S.R.L.

Toate drepturile sunt rezervate!