PARTENERI

SOCIAL

TABLA CUTATA PENTRU COFRAJE

PLANSEE CU TABLA COLABORANTA

      Sistemul pentru planşee cu tablă colaborantă prevede utilizarea elementelor EGB 210 – EGB 1001 – EGB 1200 – EGB 2000® în funcţie de sarcinile şi spaţiile solicitate şi de turnarea betonului de clasa C20/25, conform clasificării Eurocod.

 

      Tabla cutată este făcută colaborantă prin turnare cu amprente care pot ancora materialul turnat, împiedicând atât scurgerea longitudinală cât şi deplasarea în sus. În special, la tabla EGB 2000®, pe lângă prezenţa acestor amprente, nervurile în coadă de rândunică conferă maximul de aderenţă între tablă şi beton.

 

      Ca elemente integratoare ale sistemului planşeului se menţionează poziţionarea unei reţele electrosudate cu dimensiunile standard (minime) indicate în continuare, la 2 cm de extradosul turnării, şi având funcţia de repartizare a sarcinii evitând fisurarea.

 

      În cazul situaţiilor cu mai mulţi suporţi, se poate adăuga o armătură “în negativ” pentru a mări capacitatea utilă a odelei: pentru cazurile tipice indicate consultaţi tabelele adiţionale corespunzătoare. Mai este posibilă adăugarea armăturii pozitive, pe care tabelele prezentate nu le menţionează deoarece nu sunt prevăzute de standardul de construcţie. Tablele “texturate” pot fi furnizate numai în formă zincată.

 

TABLE CUTATE Tablă cutată din otel pentru pereti și acoperiș

Tablă cutată pentru perete si acoperis plan

 

Tabla cutată este un material economic utilizat pentru acoperișuri sau fațade. Gama bogata de profile precum permite utilizarea acestora atât pentru acoperișuri cât și pentru fațade, pentru garduri și porți cât și pentru construcțiile ușoare.

Tablă cutată pentru cofraje

 

Tabla cutată este făcută colaborantă prin turnare cu amprente care pot ancora materialul turnat, împiedicând atât scurgerea longitudinală cât și deplasarea în sus.

PRELUCRĂRI DE TABLĂ SI ACCESORII

TABLE CUTATE Elemente ondulate din oțel pentru acoperiș plan

TABLE CUTATE Tablă pentru cofraj pierdut amprentată pentru aderența betonului, cu armatură

Copyright 2009-2014 by EUROCAD GRUP S.R.L.

Toate drepturile sunt rezervate!