PARTENERI

SOCIAL

PANOURI SANDWICH CU POLIURETAN

PANOURI TERMOIZOLANTE PENTRU ACOPERIS

 

Panouri de acoperiş din poliuretan cu 5 cute

Panouri metalice izolante pentru acoperişuri cu panta >7%, se pot utiliza ca şi perete, la îmbinări

Panouri de acoperis din poliuretan cu 5 cute

 

Panouri metalize izolante pentru acoperisuri cu panta mai mare de 7%, se pot utiliza ca si perete, la imbinari perete/acoperis din tabla cutata tip EGB 1250.

Panouri de perete din poliuretan

 

Panouri metalice izolante pentru pereti interni si externi, proiectate pentru a raspunde celor mai variate exigente din domeniul constructiilor civile si industriale.

PANOURI TERMOIZOLANTE PENTRU ACOPERIȘ Panouri de acoperiș din poliuretan cu 3 cute

 

Panouri metalice izolante pentru acoperișuri cu pante >7%.

Prelucrari din tabla - accesorii

 

Prelucrari din tabla - accesorii

PANOURI TERMOIZOLANTE PENTRU ACOPERIȘ Panouri de acoperiș din fibră de sticlă pentru uz agro-zootehnic

 

Panouri izolante metalice cu strat extern din oțel zincat Sendzimir, aluminiu, cupru, oțel, inox etc., și un strat intern din fibră de sticlă P.R.F.V. de culoare albă, proiectate special pentru acoperișuri și spații utilitare destinate sectorului agricol și zootehnic. Stratul din fibră de sticlă conferă panoului o rezistență ridicată la agenții chimici și bacterieni (în special uree și amoniac) și o bună rezistență la abraziuni. Îmbinarea poate fi mai ermetică prin adăugarea unei protecții.

Panouri pentru inchideri speciale

 

Pentru constructii deosebite: case, cabane, terase, garduri, porti, cluburi etc firma noastra va poate furniza acelasi tip de panou termoizolant tip “sandwich” cu insertie de spuma poliuretanica sau vata minerala, dar cu un desing deosebit si atragator, in deplina concordanta arhidecturala cu scopul si locul constructiei.

PANOURI TERMOIZOLANTE PENTRU ACOPERIȘ Panouri de acoperiș cu tablă pe o singură fată

 

Panouri izolante metalice cu strat extern din oțel zincat Sendzimir, aluminiu, cupru, oțel inox, etc. și un strat intern din folie de aluminiu centezimal natur. Sunt indicate în special pentru fabricarea acoperișurilor cu încărcări mici unde este importantă izolarea termică.

PANOURI TERMOIZOLANTE PENTRU PERETI

 

Panouri de perete din poliuretan

Panouri metalice izolante pentru pereţi interni şi externi, proiectate pentru a răspunde celor mai variate exigenţe.

PANOURI TERMOIZOLANTE PENTRU PERETI Fixare ascunsă

 

Panouri metalice cu fixare ascunsă pentru pereți interni și externi, proiectate pentru a răspunde celor mai variate exigențe din domeniul construcțiilor civile și industriale.

 

PANOURI TERMOIZOLANTE PENTRU PERETI Panouri de perete din fibră de sticlă pentru uz agro-zootehnic

 

Panouri izolante metalice cu strat extern din oțel zincat Sendzimir, și un strat intern din fibră de sticlă P.R.F.V. de culoare albă, proiectate special pentru acoperișuri și spații utilitare destinate sectorului agricol și zootehnic. Stratul din fibră de sticlă conferă panoului o rezistență ridicată la agenții chimici și bacterieni (în special uree și amoniac) și o bună rezistență la abraziuni.

Inchideri cu finisaje exterioare speciale

PANOURI TERMOIZOLANTE PENTRU ACOPERIȘ Panouri de acoperiș din vată minerală bazaltică

 

Panourile de acoperiș din vată minerală bazaltică Marcegaglia sunt alcătuite din două straturi de oțel, având interpus un strat izolator de vată minerală bazaltică, de înaltă densitate (100 kg/m³). Se aplică oricărui tip de structură portantă de acoperiș, pentru construcții civile sau industriale, pot fi livrate cu certificat REI (rezistență mecanică, etanșeitate și izolare termică).

PANOURI TERMOIZOLANTE PENTRU PERETI Panouri de perete cu vată minerală bazaltică

 

Panourile de perete din vată minerală bazaltică Marcegaglia sunt alcătuite din două straturi de oțel, având interpus un strat izolator de vată minerală bazaltică, de înaltă densitate (100 kg/m³). mSe pot aplica pe orice structură portantă tip perete, folosite in domeniul construcțiilor civile sau industriale, pot fi furnizate împreună cu certificatul REI (rezistență mecanică, etanșeitate și izolare termică).

PANOURI TERMOIZOLANTE PENTRU ACOPERIȘ Panouri fonoabsorbante de acoperiș

 

Panouri din vată minerală cu proprietăți fonoabsorbante și fonoizolante, alcătuite din două straturi de oțel cu un strat izolator din vată minerală de înaltă densitate. Se folosesc in cazul structurilor pentru care sunt solicitate proprietăți ridicate de izolare acustică, pot fi livrate cu certificat.

PANOURI TERMOIZOLANTE PENTRU PERETI Panouri de perete fonoabsorbante

 

Panouri din vată minerală bazaltică, cu proprietăți fonoabsorbante și fonoizolante, alcătuite din două straturi de oțel având interpus un strat izolator de vată minerală bazaltică de înaltă densitate.Se folosesc în cazul structurilor care necesită o izolare acustică ridicată. Pot fi livrate cu certificat.

PANOURI TERMOIZOLANTE PENTRU ACOPERIȘ Panouri pentru acoperișuri plane

 

Panouri metalice izolante pentru acoperișuri plane și/sau înclinate care se etanșeizează în timpul lucrării. Cartonul bituminat nu trebuie să fie în contact cu focul deschis. Laturile din exterior nu trebuie să rămână în contact direct cu agenții atmosferici.

PANOURI TERMOIZOLANTE PENTRU ACOPERIȘ Panouri de acoperiș tip tiglă

 

Panoul tip țiglă oferă o soluție elegantă și extrem de funcțională pentru acoperișurile clădirilor rezidențiale. Caracteristicile designului și culoarea fac din acestea o alternativă viabilă pentru acoperișurile tradiționale din țigle de ceramică, satisfăcând în același timp exigențele crescânde ale economieide energie. Este fabricat din oțel zincat și prevopsit Marcegaglia, fiind disponibil și în versiunile cu strat extern din cupru sau aluminiu. Caracteristicile ridicate de izolare termică și acustică ale panoului tip țiglă sunt garantate de materialul poliuretanic de primă calitate care aderă perfect la straturile metalice.

PANOURI TERMOIZOLANTE PENTRU ACOPERIȘ Panouri de acoperiș tip tiglă

 

Panoul tip țiglă oferă o soluție elegantă și extrem de funcțională pentru acoperișurile clădirilor rezidențiale. Caracteristicile designului și culoarea fac din acestea o alternativă viabilă pentru acoperișurile tradiționale din țigle de ceramică, satisfăcând în același timp exigențele crescânde ale economiei de energie. Este fabricat din oțel zincat și prevopsit Marcegaglia, fiind disponibil și în versiunile cu strat extern din cupru sau aluminiu. Caracteristicile ridicate de izolare termică și acustică ale panoului tip țiglă sunt garantate de materialul poliuretanic de primă calitate care aderă perfect la straturile metalice.

PROFIL LAMINAT LA RECE

PROFIL LAMINAT LA RECE

PROFIL LAMINAT LA RECE

Stâlpi din oțel pentru podgorii

IMPORTANT!

Avem permanent in stoc panouri de perete si acoperis, la grosimile: 25 mm, 40 mm, 50 mm cu livrare imediata din depozit. Asiguram debitarea la dimensiunile solicitate si transportul la santier !

 

 

      Ce sunt panourile termoizolante tip sandwich?

Panourile termoizolante tip sandwich, numite si panouri izopan sau isopan, dupa numele unuia din producatori , se pot utiliza la realizarea acoperisurilor, fatadelor, peretilor de compartimentare sau a plafoanelor. De asemenea sunt recomandate si pentru construirea cladirilor destinate industriei alimentare si in aplicatii ce necesita o igiena stricta.

Panourile termoizolante sunt elemente prefabricate compuse din doua foi de tabla din otel, otel inoxidabil, aluminiu, fibra de sticla, aluminiu centezimal sau carton bituminat, cu protectie de vopsea colorata si un miez izolator. Miezul izolator poate fi din: vata de roca minerala, spuma poliuretanica, spuma policianurata sau polistiren.

Panourile fac parte din categoria materialelor de costructii, insa prin dimensiuni, modul de producere si de utilizare au un specific aparte.

 

Panourile se produc la latimea de 1 m (util) si in cazuri speciale la 1,15 m. Cele mai uzuale panouri produse in toate fabricile din Romania (Marcegaglia Timisoara , Isopan Est Bucuresti, Topanel Rimnicu Valcea, Plastsistem Bistita, Megaprofil Buzias), au latimea de 1 m (util). In cea ce priveste grosimea acestora, putem vorbi, in cazul panourilor de perete, de panouri de la 25 mm pana la 200 mm. Pentru panourile de acoperis, grosimea porneste de la 30 mm pana la 150 mm. In ceea ce priveste lungimea panourilor acestea nu pot fi produse mai lungi de 16 m insa datorita transportului lungimea lor se limiteaza la 13,5 m. Am avut in activitatea noastra si livrari la 15,8 m lungime insa livrarea s-a facut cu transport agabaritic.

 

Panourile de acoperis sunt cu 3 nervuri (cute) sau cu 5 nervuri. Pretul panourilor cu trei cute este in general mai mic, cu pana la 50 de eurocenti fata de cele cu 5 cute. In ceea ce priveste tipul panourilor specific cerintei dumneavoastra va invitam sa vizitati sectiunea “Panouri termoizolante”.

 

In Romania si nu numai, fabricile nu produc comenzi de pana la 200 mp panouri perete sau acoperis, decat cu un extracost, care face de multe ori pretul panoului inaccesibil. La acesta se mai adauga si transportul care in ultimul timp reprezinta o componenta importanta a pretului.

 

Depozitul nostru reprezinta solutia pentru comenzile clientilor pentru toate dimensiunile si cantitatile. Un alt avantaj major al depozitului il reprezinta faptul ca panourile pot fi ridicate imediat, clientul nostru fiind scutit de timpul de asteptare pe care este nevoit sa-l suporte in cazul unei comenzi la oricare din producatori.

 

Oferim clientilor nostrii consiliere in alegerea grosimii si tipului de panou care satisface cerinta acestora, in functie de genul de constructie la care urmeaza a fi folosite panourile. De asemenea oferim clientilor servicii pentru debitare a panourilor la lungimile dorite care sunt incluse in pret. Putem deasemenea sa oferim si transportul acestora la santier.

 

Tot pentru a veni in intampinarea clientilor oferim montaj autorizat.

 

Incercam, ca in depozitul nostru clientul sa gaseasca intreaga gama de grosimi culori si modele atat la panourile de perete cat si de acoperis. Experienta acumulata a facut sa aducem in depozit panouri la lungimi de 12 m , 12,5 m, 13 m si 13,5 m.

 

In toate aceste cazuri este aproape imposibil sa nu gasim un multiplu al dimensiunii dorite de dumneavoastra, in asa fel incat, pierderile de material sa fie minime.

 

Este suficient sa va prezentati cu dimensiunile dorite si specialistii nostri va gasesc grupajul si solutia cea mai eficienta pentru dumneavoastra.

 

Panourile au urmatoarele avantaje:

 

· Viteza mai mare la ridicarea constructiei.

· Constructie sigura.

· Integritate structurala

· Etanseitate la vapori si conductivitate termica scazuta.

· Siguranta la incendiu.

· Izolare termica si fonica.

· Robustete si durabilitate.

· Constructie de calitate superioara.

· Design modern.

Copyright 2009-2014 by EUROCAD GRUP S.R.L.

Toate drepturile sunt rezervate!