PARTENERI

SOCIAL

STOC PANOURI TERMOIZOLANTE

PRELUCRARI TABLA - ACCESORII PANOURI

TIGLA METALICA

TABLA CUTATA

PANOURI CALITATEA A 2-A

      Depozitul proprietatea Eurocad Grup se afla la iesirea din Craiova spre Drobeta Turnu Severin, pe drumul national DN 70, in zona industriala a comunei Isalnita, la 1,5 Km distanta spre Filiasi fata de conexiunea cu inelul de centura Craiova N si la 400 m dupa Termocentrala 1 Isalnita, pe partea dreapta.

      Un alt domeniu conex in care activam cu succes, este comercializarea panourilor termoizolante tip sandwich cu insertie de spuma poliuretanica sau vata minerala.

 

      Panourile fac parte din categoria materialelor de costructii, insa prin dimensiuni, modul de producere si de utilizare au un specific aparte.

 

      Panourile sandwich se produc la latimea de 1 m (util) si in cazuri speciale la 1,15 m. Cele mai uzuale panouri produse in toate fabricile din Romania au latimea de 1 m (util). In cea ce priveste grosimea acestora, putem vorbi, in cazul panourilor de perete, de panouri de la 25 mm pana la 200 mm. Pentru panourile de acoperis, grosimea porneste de la 30 mm pana la 150 mm. In ceea ce priveste lungimea panourilor acestea nu pot fi produse mai lungi de 16 m insa datorita transportului lungimea lor se limiteaza la 13,5 m. Am avut in activitatea noastra si livrari la 15,8 m lungime insa livrarea s-a facut cu transport agabaritic.

 

      Panourile de acoperis sunt cu 3 nervuri (cute) sau cu 5 nervuri. Pretul panourilor cu trei cute este in general mai mic, cu pana la 50 de eurocenti fata de cele cu 5 cute. In ceea ce priveste tipul panourilor specific cerintei dumneavoastra va invitam sa vizitati sectiunea “Panouri termoizolante”.

 

      In Romania si nu numai, fabricile nu produc comenzi de pana la 200 mp panouri perete sau acoperis, decat cu un extracost, care face de multe ori pretul panoului inaccesibil. La acesta se mai adauga si transportul care in ultimul timp reprezinta o componenta importanta a pretului.

 

      Depozitul nostru reprezinta solutia pentru comenzile clientilor pentru toate dimensiunile si cantitatile. Un alt avantaj major al depozitului il reprezinta faptul ca panourile pot fi ridicate imediat, clientul nostru fiind scutit de timpul de asteptare pe care este nevoit sa-l suporte in cazul unei comenzi la oricare din producatori.

 

      Oferim clientilor nostrii consiliere in alegerea grosimii si tipului de panou care satisface cerinta acestora, in functie de genul de constructie la care urmeaza a fi folosite panourile. De asemenea oferim clientilor servicii pentru debitare a panourilor la lungimile dorite care sunt incluse in pret. Putem deasemenea sa oferim si transportul acestora la santier.

 

      Tot pentru a veni in intampinarea clientilor oferim montaj autorizat.

 

      Incercam, ca in depozitul nostru clientul sa gaseasca intreaga gama de grosimi culori si modele atat la panourile de perete cat si de acoperis. Experienta acumulata a facut sa aducem in depozit panouri la lungimi de 12 m , 12,5 m, 13 m si 13,5 m.

 

      In toate aceste cazuri este aproape imposibil sa nu gasim un multiplu al dimensiunii dorite de dumneavoastra, in asa fel incat, pierderile de material sa fie minime.

 

      Este suficient sa va prezentati cu dimensiunile dorite si specialistii nostri va gasesc grupajul si solutia cea mai eficienta pentru dumneavoastra.

 

      In cazul proiectelor sau a dorintei unui anumit tip de panou, grosime sau culoare, care nu se gaseste in depozitul nostru (vezi sectiunea “Panouri termoizolante”), panourile se executa “la comanda” la grosimea, culoarea modelul si lungimile specificate de client.

 

      Asteptam sa ne vizitati!

 

Copyright 2009-2014 by EUROCAD GRUP S.R.L.

Toate drepturile sunt rezervate!